Despre noi

Publicitate gratuita, simpla si rapida.

Noi toti cei care facem parte din echipa Mica Publicitate credem ca exista o modalitate ideala de ati promova produsul sau serviciul online direct clientilor interesati, in care ambele parti vor avea de castiga. Suntem foarte pasionati si interesati sa ajutam cat mai multe persoane sa finalizeze cu succes vanzari, inchirieri sau donatii.

Ne concentram in oferirea unui site si a unei aplicatii cu cat mai multe beneficii pentru ultilizatorii nostri, in care toata lumea sa revina cu placere.

Team.jpg

 

Lansare

Primul proiect Mica Publicitate a fost lansat in anul 1999, dupa acel moment proiectul a avut suferit multe modificari, in care s-a schimbat de mai multe ori echipa de management precum si site-ul.
In Mai 2018 site-ul www.micapublicitate.ro a fost preluat de Lisigen Online Enterprise SRL, societate 100% romaneasca, iar in Octobrie 2018 am lansat cel mai nou proiect Mica Publicitate, realizat cu pasiune pentru romani si avand orientare directa catre toti utilizatorii nostri.

Orientare

Toate deciziile pe care noi le-am luat in scopul de a dezvolta functionalitatile site-ului si oferta de produse, au la baza dorinta noastra de a satisface toti utilizatorii nostri. www.micapublicitate.ro a fost si va ramane un site de anunturi gratuite, unde orice persoana interesata de a publica o oferta de vanzare, inchiriere sau donatie, o poate face gratuit.

Pozitionare

In site-ul nostru exista un numar de peste 1.000.000 de anunturi, zilnic sunt publicate peste 500 de anunturi noi si sute de persoane incheie tranzactii cu succes.

Viziune

Sa devenim optiunea numarul unu a romanilor pentru vanzari, inchirieri sau donatii online.