Regulament acordare Puncte MP

Ultima actualizare: 22.03.2019


Toti termenii scrisi cu majuscula care nu sunt definiti aici vor avea intelesul din Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate.

SECTIUNEA 1
CE SUNT SI CUM FUNCTIONEAZA PUNCTELE MP?

1.1. Punctele MP reprezinta o recompensa, sub forma de puncte virtuale asociate contului de Utilizator, pe care acel Utilizator le poate dobandi in functie de achizitiile pe care acesta le realizeaza in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate.
1.2. Punctele MP obtinute de catre un Utilizator pot fi transformate de catre acel Utilizator, ulterior obtinerii lor, in credit pentru a achita valoarea serviciilor disponibile in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate.
1.3. Punctele MP nu pot fi utilizate in afara site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate, iar Utilizatorul nu poate solicita companiei noastre convertirea punctelor MP aferente contului in sume de bani sau alte beneficii.
1.4. Punctele MP sunt disponibile si acordate Utilizatorilor incepand cu data de 22.02.2019 - 'Data Generala de Incepere'. Utilizatorii care au efectuat achiztitii in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate, anterior Datei Generale de Incepere, nu pot obtine si nu pot pretinde obtinerea de Puncte MP, acestea nefiind acordate retroactiv.
1.5. Compania noastra poate decide, in orice moment, suspendarea sau incetarea acordarii de Puncte MP in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate, caz in care va informa Utilizatorii prin e-mail sau in cadrul site-ului si aplicatiei Mica Publicitate.
1.6. Compania noastra poate modifica conditiile de acordare, numarul de Puncte MP, valoarea acestor Puncte MP si orice alte detalii privind functionarea lor, fara informarea prealabila a Utilizatorilor.
1.7. In vederea acordarii de Puncte MP, nu vom prelucra date cu caracter personal suplimentare ale Utilizatorilor, decat cele descrise in Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal disponibila aici.

 

SECTIUNEA 2
CUM SE ACORDA SI SE FOLOSESC PUNCTELE MP?

2.1. Utilizatorii care indeplinesc conditiile necesare pentru crearea unui cont in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate in conformitate cu Termeni si Conditiile de utilizare,
vor primi de la Data Generala de Incepere, Puncte MP.
2.2. Vei primi la fiecare 1 euro cheltuit 5 Puncte MP, indiferent de plata realizata.
2.3. Pentru achizitia realizata mai sus, se vor acorda Puncte MP, catre contul de Utilizator in site sau in aplicatia Mica Publicitate din care s-a efectuat plata.
2.4. De asemenea, compania noastra poate decide acordarea de Puncte MP si pentru alte activitati in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate, distinct de cele prevazute la
pct. 2.2. de mai sus, ori poate decide incetarea acordarii de Puncte MP pentru activitatea prevazuta la pct. 2.2. de mai sus.
2.5. Numarul de 25 Puncte MP reprezinta contra valoarea a 1 euro credit.
2.6. Punctele MP obtinute in cadrul unei luni calendaristice sunt valabile pentru transformare in credit pana la scurgerea unui termen de 6 luni calendaristice de la inceputul lunii urmatoare celei in care sunt obtinute Punctele MP respective.
2.7. Punctele MP pe care un Utilizator le detine sunt dobandite automat prin achizitiile desfasurate in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate. Totodata, Punctele MP pot fi transformate in credit in orice moment considera necesar Utilizatorul in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate.
2.8. Pentru a afla care este numarul de Puncte MP pe care le detine, Utilizatorul poate accesa sectiunea Total in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate.
2.9. Tranzactia aferenta unei plati efectuate trebuie sa fie finalizata cu succes, Utilizatorul primind dovada in acest sens pe e-mail, pentru a putea fi considerata ca dand dreptul la acordarea de Puncte MP, conform acestui Regulament.

 


SECTIUNEA 3
ALTE PREVEDERI

3.1. Stergerea contului de Utilizator din cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate, atrage pierderea tuturor Punctelor MP acumulate de Utilizator.
3.2. Un Utilizator nu poate solicita companiei noastre sa transfere Punctele MP care ii apartin catre un alt Utilizator sau catre un alt cont al aceluiasi Utilizator.