Regulament Inviti si Castigi

Ultima actualizare: 22.03.2019

Toti termenii scrisi cu majuscula care nu sunt definiti aici vor avea intelesul din Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate.

SECTIUNEA 1
CE ESTE SI CUM FUNCTIONEAZA BONUSUL INVITI SI CASTIGI?

1.1. Bonusul Inviti si Castigi reprezinta o recompensa, sub forma de bonus virtual asociat contului de Utilizator, pe care acel Utilizator il poate dobandi, in functie de achizitiile pe care prietenii invitati de acesta, le realizeaza in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate.
1.2. Bonusul Inviti si Castigi obtinut de catre un Utilizator poate fi transformat de catre acel Utilizator, ulterior obtinerii lui, in credit pentru a achita valoarea serviciilor disponibile in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate.
1.3. Bonusul Inviti si Castigi nu poate fi utilizat in afara site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate, iar Utilizatorul nu poate solicita companiei noastre convertirea bonusului Inviti si Castigi aferent contului in sume de bani sau alte beneficii.
1.4. Bonusul Inviti si Castigi este disponibil si acordat Utilizatorilor incepand cu data de 22.02.2019 - 'Data Generala de Incepere'. Utilizatorii ai caror prieteni au efectuat achizitii in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate, anterior Datei Generale de Incepere, nu pot obtine si nu pot pretinde obtinerea bonusului Inviti si Castigi, acesta nefiind acordat retroactiv.
1.5. Compania noastra poate decide, in orice moment, suspendarea sau incetarea acordarii bonusului Inviti si Castigi in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate, caz in care va informa Utilizatorii prin e-mail sau in cadrul site-ului si aplicatiei Mica Publicitate.
1.6. Compania noastra poate modifica conditiile de acordare, numarul sau valoarea acestui bonus Inviti si Castigi si orice alte detalii privind functionarea lui, fara informarea prealabila a Utilizatorilor.
1.7. In vederea acordarii bonusului Inviti si Castigi, nu vom prelucra date cu caracter personal suplimentare ale Utilizatorilor, decat cele descrise in Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal disponibila aici.

 

SECTIUNEA 2
CUM SE ACORDA SI CUM SE FOLOSESTE BONUSUL INVITI SI CASTIGI?

2.1. Utilizatorii care indeplinesc conditiile necesare pentru crearea unui cont in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate in conformitate cu Termeni si Conditiile de utilizare,
vor primi de la Data Generala de Incepere, bonus Inviti si Castigi.
2.2. Vei primi 20% din orice achizitie pe care prietenul invitat o face, indiferent de plata realizata.
2.3. Pentru achizitia mentionata mai sus, se va acorda bonusul Inviti si Castigi, catre contul de Utilizator in site sau in aplicatia Mica Publicitate.
2.4. De asemenea, compania noastra poate decide acordarea bonusul Inviti si Castigi si pentru alte activitati in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate, distinct de cea prevazuta la pct. 2.2. de mai sus, ori poate decide incetarea acordarii bonusul Inviti si Castigi, pentru activitatea prevazuta la pct. 2.2. de mai sus.
2.5. Numarul de 1 euro bonus Inviti si Castigi, reprezinta contra valoarea a 1 euro credit.
2.6. Bonusul Inviti si Castigi obtinut in cadrul unei luni calendaristice este valabil pentru transformare in credit pana la scurgerea unui termen de 6 luni calendaristice de la inceputul lunii urmatoare celei in care este obtinut bonusul Inviti si Castigi respectiv.
2.7. Bonusul Inviti si Castigi pe care un Utilizator il detine este dobandit automat prin achizitiile realizate de prietenii invitati, in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate. Totodata, bonusul Inviti si Castigi poate fi transformat in credit in orice moment considera necesar Utilizatorul in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate.
2.8. Pentru a afla care este totalul bonusului Inviti si Castigi pe care il detine, Utilizatorul poate accesa sectiunea Total in cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate.
2.9. Tranzactia aferenta unei plati efectuate trebuie sa fie finalizata cu succes pentru acordarea bonusului Inviti si Castigi, conform acestui Regulament.

 


SECTIUNEA 3
ALTE PREVEDERI

3.1. Stergerea contului de Utilizator din cadrul site-ului sau aplicatiei Mica Publicitate, atrage pierderea bonusului Inviti si Castigi acumulat de Utilizator.
3.2. Un Utilizator nu poate solicita companiei noastre sa transfere bonusul Inviti si Castigi care ii apartine catre un alt Utilizator sau catre un alt cont al aceluiasi Utilizator.