Tranzactionare in vremea COVID-19

Siguranta si sanatatea comunitatii noastre este prioritatea noastra principala. Tinand cont de situatia generata de COVID-19, sfatuim utilizatorii nostrii sa urmeze sfaturile autoritatilor.

 

Recomandarile noastre pentru tranzactii in siguranta:

Apel telefonic live-video pentru prezentarea produsului
Prin acest mod simplu poti evita o intalnire fizica, practic vanzatorul suna cumparatorul ca sa ii prezinte produsul online, daca aceasta situatie nu este posibila, iti recomandam realizarea unui filmulet cat mai clar cu produsul exact asa cum este el si in realitate, pentru a oferi cumparatorului o imagine clara cu produsul dorit.

Plata online
Incearca pe cat este posibil sa platesti online, in felul acesta curierul ar putea lasa coletul la usa, micsorand interactiunea dintre persoane.

Dezinfectarea coletului inainte de trimitere
Atunci cand este posibil inainte de a preda coletul iti recomandam dezinfectarea lui, acesta practica poate ajuta cumparatorul sa fie in siguranta si sa revina.

Foloseste serviciile de curierat
Atunci cand este posibil apeleaza la firmele de curierat, ele dezinfecteaza frecvent coletele si spatiile de depozitare, iar livratorii poarta masca, se dezinfecteaza frecvent pe maini si poarta manusi.
Pentru o expunere cat mai mica firmele de curierat sunt solutia ideala.

Dezinfectarea produsului la primire
Pentru siguranta totala iti recomandam daca este posibil dezinfectarea produsului primit cu substante care nu il pot afecta.

Vanzarea directa a produsului
Daca recomandarile de mai sus nu se potrivesc situatiei tale si trebuie sa te intalnesti personal pentru a incheia tranzactia, iti propunem urmatoarele:
- incearca sa stabilesti intalnirea cu un numar cat mai mic posibil de persoane;
- dezinfecteaza coletul si produsul cu substante care nu il ataca;
- poarta masca si manusi;
- pastreaza distanta fata de persoana cu care te intalnesti;
- dupa incheierea tranzactiei dezinfecteaza-ti mainile;

Suntem impreuna in asta
Cu totii facem schimbari in viata noastra pentru a ne putea adapta situatiei actuale.

Este foarte important sa fim resonsabili pentru a depasi aceasta perioada dificila prin care trecem.


Recomandarile de mai sus nu sunt ale autoritatilor, sunt doar niste recomandari de precautie pentru a putea tranzactiona in siguranta pe site-ul nostru.